
Тутельян Ст. А. Дитяче харчування : Керівництво для лікарів — 4-е изд., перероблене і доповнене
920 ₴
- В наявності
- Код: 33
- +380 (95) 477-16-17
У посібнику в повному обсязі розглядаються теоретичні та суто практичні питання, що стосуються різних аспектів харчування дітей і підлітків. Велику увагу приділено питанням харчування вагітних жінок і годуючих матерів.
Перша частина посібника містить сучасні дані про будову, біологічної ролі та значення в харчуванні дітей основних харчових речовин, включаючи білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі і мікронутрієнти — вітаміни і мікроелементи. Окрема глава присвячена проблемі онтогенезу травних ферментів, відіграє вирішальну роль для обґрунтування етапності включення тих чи інших груп продуктів харчові раціони дітей різного віку. Велике місце відведено питанням харчування дітей першого року життя, в тому числі аспектів природного і штучного вигодовування (2-я частина). Наведено відомості про біологічної ролі жіночого молока, сучасні уявлення про його замінники, наукове обґрунтування організації прикорму. Висвітлено питання підтримки грудного вигодовування в Росії.
У 3-й частині приділено увагу практичним питанням харчування дітей в організованих колективах — дитячих садках, школах, інтернатах тощо, наведено методичні матеріали з організації харчування (рекомендовані набори продуктів, меню, асортимент продуктів харчування, дозволених для використання в дитячих садах, школах та інших).
У заключній, 4-ї частини, розглянуто проблеми лікувального харчування у дітей.
Для фахівців в області харчування дітей і підлітків, педіатрів, лікарів-дієтологів, а також широкого кола читачів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Інше Видавництво |
Мова видання | Російська |
Вид палітурки | Твердий |
Кількість сторінок | 784 |
Рік видання | 2017 |
Вага | 1200 г |
ISBN | 978-5-8948-2009-5 |
Стан | Новий |
Формат | |
Довжина | 24 см |
Ширина | 17 см |
- Ціна: 920 ₴