
Никитюк COVID-19: реабілітація та харчування. Керівництво 2021 рік
Ціну уточнюйте
- Немає в наявності
- Код: 7654
- +380 (95) 477-16-17
ISBN | 978-5-9704-6339-0 |
Рік | 2021 |
Кількість сторінок | 256 |
Обкладинка | м'який |
У керівництві описані актуальні алгоритми реабілітації пацієнтів, що перенесли COVID-19. Продемонстрована роль харчування в профілактиці і лікуванні COVID-19 з акцентом на енергетичну цінність раціону, вміст у ньому білка, поліненасичених жирних кислот родини ?-3, вітамінів і мінеральних речовин. Докладно представлені принципи харчування як невід'ємного компонента реабілітації в умовах реанімаційного відділення стаціонару, в амбулаторних та в амбулаторно-поліклінічних умовах, а також у санаторно-курортних організаціях. У додатку наведені варіанти меню раціонів харчування, які застосовуються на всіх етапах реабілітації, а також для осіб, які перебувають у режимі самоізоляції або карантину в домашніх умовах у зв'язку з COVID-19.
Видання адресоване лікарям різних спеціальностей - терапевтам, пульмонологам, дієтологам, гігієністам, фізіотерапевтам, лікарів з лікувальної фізкультури, а також інших фахівців практичної охорони здоров'я.
Основні | |
---|---|
Виробник | Інше Видавництво |
- Ціна: Ціну уточнюйте