Детоксикаційне харчування: молекулярні основи редокс-залежної регуляції функціонального стану мезенхімальних і ракових стовбурових клітин інгредієнтами їжі.
У монографії узагальнені результати досліджень із проблеми детоксикаційного харчування. Розглянуті молекулярні захисні механізми детоксикаційної активності біологічних компонентів їжі. Виявлені молекулярні мішені дії детоксикаційних біокомпонентів у нутриційної підтримки профілактики та лікування мультифакторіальних захворювань людини. Проведений аналіз сучасних проблем детоксикаційного харчування на основі обліку редокс-залежних механізмів трансформації фундаментальних біологічних процесів за участю мезенхімальних і ракових стовбурових клітин під впливом біологічно активних компонентів харчових продуктів рослинного походження. Книга може бути рекомендована клініцистам-дослідникам, дієтологам, студентам, інтернам, клінічним ординаторам лікувальних, медично-профілактичних факультетів медичних вузів. Всі назви продуктів є зареєстрованими торговими марками відповідних фірм. Жодна частина справжнього видання ні з якою метою не може бути відтворена в будь-якій формі, якщо на це немає письмової роздільної здатності авторів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Нова книга |
Вид палітурки | Твердий |
Стан | Новий |
Кількість сторінок | 544 |
Рік видання | 2021 |
- Ціна: 970 ₴