
Смоляр Харчова Токсикологія Посібник з нутриціології
750 ₴
- Готово до відправки
- Код: юк
+380 (97) 571-81-07
вайбер- +380 (95) 477-16-17
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Автор книги відомий вчений, професор, академік Академи ножопер них наук, фахівець з нутриціології науки про харчувания, автор к «Раціональне харчування (1991), «Гіпо і гіпермікроелементация (1980) «Історія харчування» (1991). «Фізіологія та гігієна харчування» (2000) «Харчова експертиза» (2010). В його доробку близько 350 наукових праць та 20 монографій, підручників та посібників з різних розділів фонол гігієни та біохімії харчування.
Перший розділ цієї книги стосується історії розвитку харчової ток кології та загальних питань токсикології харчових продуктів, аналізують ся системи детоксикації, трансформації, моніторингу, процеси нормування в організмі людини і в навколишньому середовищі.
Другий розділ присвячений характеристиці окремих класів химичниц токсикантів: пестицидів, нітратів, токсичних елементів, радіонуклідів дов синів та фуранів, спиртів, антибіотиків, мікотоксинів, поліхлорбіфенілів, гормонів та гормоноподібних речовин
Третій розділ присвячений токсичним речовинам рослинних продукти токсичним білкам, пептидам, біогенним амінам, окремим вітамінам, са козидам, алкалоїдам, органічним кислотам, біофлавоноїдам, а така тисе кинтам грибів, риб, молюсків та ракоподібних, морських водоростей.
ження В четвертому розділі представлені токсичні агенти біологічного поход патогени мікроорганізми, віруси, пріюни та характеризуються харчові отруєння, які вони викликають
В п'ятому розділі викладені відомості про токсичи ефекти харчових добавок, тари та пакувальних матеріалів.
В заключному розділі «Післямова» викладено проблеми подальшого розвитку харчової токсикології.
ISBN 978-966-8796-36-4
© ВІЦ "Медицина України", 2014
Передника
Історія розвитку хартия поя
Розділ 1. Загальна повикал
Поветта протоксаленить хар
Механізми дії харчкинех токс Загальн завлиния про товс Загалью унвления про пове Резорбоя, роводі та делни Транспорт токсичних речови Комбонована для токсиканти Виведення продуктів дета Регламентація повиканав
Розділ 1. Спеціальна повся
Систематизація харчових то
Пестициди
Ніграти, истраги та вітрошко
Токсични елементи
Радионукліди
«Феноли
Поліалорбифеніли ползбро
Діоксини та фузами.
Свирти
Антибіотики
Мікотоксине
Гормони та гореноводібни
Розділ ІІІ. Токсичні речов
рослинного походження,
Токсичи білки і пептиди.
Небілкові амінокислоти
Билетци зміни
Фітогормони
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Мова видання | Українська |
| Вид палітурки | Твердий |
| Кількість сторінок | 392 |
| Рік видання | 2014 |
| Тип поліграфічного паперу | Офсетний |
| Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 750 ₴



