
Тутельян Ст. А., Кінь І. Я Дитяче харчування: Керівництво для лікарів. 3-е видання 2013 рік
630 ₴
- Немає в наявності
- Код: 765
- +380 (95) 477-16-17
2017 р.
744 стор.
У посібнику в повному обсязі розглядаються теоретичні та суто практичні питання, що стосуються різних аспектів харчування дітей і підлітків. Велику увагу приділено питанням харчування вагітних жінок і годуючих матерів. Перша частина посібника містить сучасні дані про будову, біологічної ролі та значення в харчуванні дітей основних харчових речовин, включаючи білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі і мікронутрієнти ― вітаміни і мікроелементи. Окрема глава присвячена проблемі онтогенезу травних ферментів, відіграє вирішальну роль для обґрунтування етапності включення в харчові раціони тих чи інших груп продуктів у дітей різного віку. Велике місце відведено питанням харчування дітей першого року життя, в тому числі аспектів природного і штучного вигодовування (2-я частина). Наведено відомості про біологічної ролі жіночого молока, сучасні уявлення про його замінники, наукове обґрунтування організації прикорму. Висвітлено питання підтримки грудного вигодовування в Росії. Також приділено увагу практичним питанням харчування дітей в організованих колективах ― дитячих садках, школах, інтернатах тощо, наведено методичні матеріали з організації харчування (рекомендовані набори продуктів, меню, асортимент продуктів харчування, дозволених для використання в дитячих садах, школах та інших) (3-я частина). У заключній, 4-й частині розглянуто проблеми лікувального харчування у дітей. Для фахівців в області харчування дітей і підлітків, педіатрів, лікарів-дієтологів, а також для широкого кола читачів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Інше Видавництво |
- Ціна: 630 ₴